Леді Гага для виступу з Бредлі: Ніщо не може бути більш особистим, ніж поділитися цим часом з ним!

Виступ леді Гаги та Бредлі Купера вразив усіх присутніх на церемонії нагородження «Оскара», а після лише двох днів їхньої вистави, сама співачка також була оголошена.

Вона написала в соціальній мережі Twitter, що більше нічого не може статися з того моменту, як вони грали.

“Ніщо не може бути більш унікальним, ніж поділитися цим моментом з” Оскарами “з справжнім другом і генієм мистецтва”, – написала співачка.

Багато хто дивувався, як Ірина Шейк буде дивитися на їхні стосунки, партнера Бредлі та мами їхніх дочок, але Ірина, здається, не дуже турбує.

Ірина та леді Гага навіть привітно зустріли (поцілували) на церемонії нагородження Оскара.

Співачка та її партнер у фільмі Бредлі Купер, перебувають під пильною увагою громадськості, після того, як їхній фільм “Народилася зірка” вийшов на світ, і написано, що ці двоє знаходяться в романтичних стосунках.

Ще більше сумнівів викликав співак нібито розірвати бійку зі своїм давнім хлопцем.

Оскари завжди були популярні, і цей екстраординарний фільм, безумовно, приніс успіх Леді Газі і Бредлі Куперу. Вони були в новинах, в кожному журналі, на радіо, навіть розробники ігор надихалися Леді Гагою. Це вже не перший випадок, коли знаменитості стають ігровими персонажами. Знаменитості також популярні в індустрії азартних ігор, з усіма цими слотами зі знаменитостями і громадськими діячами в якості їх головного героя, в які гравці люблять грати через бездепозитних бонусів, які вони пропонують. перевірте це і дізнайтеся все, що вам потрібно знати про бонуси для постійних і нових гравців.

Post your comment

Україна вилучила свого представника на "Євробаченні": "Я не бейсбольна біта на політичній арен
Традиційні українські народні музичні інструменти